Peste la cuptor

de mamaieelena in Peste, 28 Iun 2011 | 6000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de hering(care sunt mici)
  • 1/2 pahar de vin alb
  • zeama de la 1/2 de lamaie
  • 2 linguri ulei de nuca
  • sare,piper,maghiran uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

Pestele care a fost congelat il dam cu un jet de apa si-l scurgem pe hartie prosop, apoi condimentam si-l punem intr-un vas rezistent la foc. Cuptorul preincalzit la 200 grade. Punem pestele si il lasam acolo 30 minute pana se rumeneste putin deasupra. Se poate servi cu orez si ciuperci .Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou in sos tomat