Peste la cuptor

de mamaieelena in Peste, 28 Iun 2011 | 5871 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de hering(care sunt mici)
  • 1/2 pahar de vin alb
  • zeama de la 1/2 de lamaie
  • 2 linguri ulei de nuca
  • sare,piper,maghiran uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

Pestele care a fost congelat il dam cu un jet de apa si-l scurgem pe hartie prosop, apoi condimentam si-l punem intr-un vas rezistent la foc. Cuptorul preincalzit la 200 grade. Punem pestele si il lasam acolo 30 minute pana se rumeneste putin deasupra. Se poate servi cu orez si ciuperci .Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Merluciu la cuptor cu sos de roşii