Peste la cuptor cu orez si ciuperci

de sabiradu in Crap / Caras, 8 Mai 2011 | 10293 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata burta peste de cca 1,5 kg
  • 1 lingurita rozmarin Kotanyi
  • piper,sare,
  • patrunjel verde sau uscat
  • 1 borcan ciuperci SunFood
  • 30 -50 g orez
  • 2 linguri seminte floarea soarelui
  •  1/2 lamaie 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu orez si ciuperci:

Spalam pestele,il curatam de solzi si il dam cu sare si piper .

Punem ciupercila la calit in putin ulei si orezul separat la fiert .Presaram piper si rozmarin peste ciuperci,si un pic de patrunjel.

Apoi amestecam orezul fiert cu ciupercile si le punem peste, intr-o tava.Eu pun hartie de copt pentru ca nu se lipeste de ea nimic si ma ajuta foarte mult.

Punem amestecul de legume peste peste si presaram patrunjel verde

.Dam la cuptor pentru cca 30 minute la foc mic .

Am acoperit tava cu folie de aluminiu sa se innabuse

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu orez si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
crap la cuptor cu sos de rosii