Peste la tava

de dantes in Peste, 7 Dec 2017 | 3869 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 peste de circa 1kg
  • 1 lamaie
  • 1 rosie
  • 4 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la tava:

Se curata pestele, se unge cu ulei. Se introduc in interior rosii, usturoi taiat marunt si se condimenteaza dupa gust, pestele se asaza intr-o tava tapetata cu hartie sau unsa cu ulei; se pun deasupra feli de rosii si lamaie si se da la cuptor circa 50 de minute.

Se serveste cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste