Peste marinat

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2010 | 13791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste,
  • o parte otet,
  • 3 parti apa,
  • sare,
  • foi de dafin,
  • piper boabe
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste marinat:

se curata pestele,se taie in felii de 1-2 cm si se presara cu un pumn de sare.se lasa peste noapte la frigider.intre timp se prepara marinata:se fierbe otetul,apa,o lingura de sare si condimentele(cat sa dea un clocot-doua),apoi se lasa la racit.a doua zi pestele se clateste cu multa apa rece si se lasa sa se scurga foarte,foarte bine.se pune in marinata rece si se da la frigider pt 3-4 zile.
cel mai bun peste este sabita,scrumbia sau macroul.cine doreste poate adauga in marinata rondele de morcov si solzisori de ceapa

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste marinat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu peste