Peste marinat

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2010 | 13595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste,
  • o parte otet,
  • 3 parti apa,
  • sare,
  • foi de dafin,
  • piper boabe
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste marinat:

se curata pestele,se taie in felii de 1-2 cm si se presara cu un pumn de sare.se lasa peste noapte la frigider.intre timp se prepara marinata:se fierbe otetul,apa,o lingura de sare si condimentele(cat sa dea un clocot-doua),apoi se lasa la racit.a doua zi pestele se clateste cu multa apa rece si se lasa sa se scurga foarte,foarte bine.se pune in marinata rece si se da la frigider pt 3-4 zile.
cel mai bun peste este sabita,scrumbia sau macroul.cine doreste poate adauga in marinata rondele de morcov si solzisori de ceapa

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste marinat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu peste