Peste pane

de ony in Pangasius, 5 Feb 2011 | 6277 vizualizari

 

daca saptamana asta am facut degetele de pui acum a venit si randul pestelui sa-l fac degetele:P

 

INGREDIENTE

  • file pangasius
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane:

procedura o stie fiecare:

se taie  fasii fileul de peste,se lasa la scurs apoi se trece prin faina,ou si pesmet dupa care se prajesc in ulei incins.

gata papa, pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]