Peste pane

de adry88 in Peste, 5 Oct 2011 | 6873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g file de peste
  • 2 oua
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 2-3 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane:

Se spala pestele, se sterge cu un prosop curat. Se curata usturoiul si se piseaza

Ouale se bat bine si se adauga ingredientele, apoi amestecam bine sa nu faca faina cocoloase.

Trecem pestele prin ou si prajim in baie de ulei incins, pe ambele parti

Scoatem pe servetele absorbante

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Zambareata 1

21.12.2011, 14:56

vreau covrigi,vreau covrigi,vreau covrigi...daca nu imi dai fac grevatare bine arata,bravoooo

Zambareata 1

21.12.2011, 14:56

loooooooolam gresit reteta

Zambareata 1

21.12.2011, 14:57

dar vreau si peste

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]