Peste pane

de elena001 in Crap / Caras, 15 Mai 2013 | 4427 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti caras(sau alt fel de peste)
  • 4 lg de faina
  • 2 oua
  • sare
  • ulei pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane:

Pestele se curata de solzi si intestine,se spala iar apoi il dezosam(cat mai mult posibil,oricum vor ramane osisoare).

Se pune tigaia pe foc,cand uleiul s-a incins dam fiecare bucata de peste cu putina sare iar apoi il tavalim prin ou batut  si prin faina si il punem la prajit.

Facem la fel cu fiecare bucata.

Se prajesc pe ambele parti.

Se poate servi simplu sau alaturi de mamaliguta si sos de usturoi.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

gaby_gabytza 1

15.05.2013, 09:51

buuuun tare

Bya Ralu 1

15.05.2013, 10:06

bun

simona72 1

15.05.2013, 10:15

Bun!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel din salau