Peste pe pat de legume la cuptor

de anaiordan in Peste, 4 Oct 2009 | 38874 vizualizari

 

Este delicioasa reteta cu orice fel de peste.

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati macrou
  • 4 bucati-file- somon
  • 4 cartofi
  • 4 morcovi
  • 2 ardei capia
  • 2 cepe- eu am avut si cateva capete de cepe verzi
  • rosii cubulete in suc de rosii sau doar suc de rosii
  • sare, piper, boia, oregano, busuioc
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pe pat de legume la cuptor:

Se taie legumele de marime potrivita, cartofii, morcovii si ceapa rondele, iar ardeii se taie felii pe lungimea lor.

Tava se unge cu un pic de ulei de masline si apoi se pun legumele in tava, peste legume se pune pestele care se asezoneaza cu condimentele si cu uleiul de masline, si peste el se pun rosiile in suc de rosii sau doar sucul de rosii.

Se pun la cuptor pentru 30-45 minute la o temperatua de aproximativ 180 grade celsius.

 

TIPS-URI

1

Pentru a se pastra aroma mai bine si a se face mai repede tava se poate acoperi cu folie de aluminiu, iar in ultimele 10 minute se lasa fara folie pentru a se rumeni un pic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pe pat de legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]