Peste rapid a la Emeril

de mihaelar63 in Peste, 28 Mar 2015 | 4654 vizualizari

 

Am vizionat recent o emisiune "Proaspat si rapid cu Emeril". Chef Emeril Lagasse ne prezinta preparate culinare usor de realizat acasa de fiecare dintre noi. Reteta aceasta de peste la cuptor m-a cucerit: ingrediente putine, preparare rapida, manopera aproape zero, gust maxim. Eu am folosit stiuca de Mures. Nu dau cantitati pentru ca acestea sunt adaptabile dupa cantitatea de peste folosita.

 

INGREDIENTE

  • bucati de stiuca
  • rondele de ceapa rosie
  • lamai
  • cimbru verde
  • ulei masline
  • sare
  • boia rosie afumata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste rapid a la Emeril:

Se stropeste o tava pentru copt cu ulei de masline .

Asezati in tava rondele de ceapa rosie . sarati-le si stropiti din nou cu ulei .

Pe fiecare rondea de ceapa se aseaza cate o bucata de peste sarata si stropita cu lamaie .

Presarati pestele deasupra cu cimbru verde si boia afumata  .

Stropiti cu putin ulei de masline si asezati peste fiecare bucata de peste cate o felie de lamaie .

Dati tava la cuptor 15-20 minute pana pestele este patruns .

Spre sfarsitul coacerii cu ajutorul unei linguri turnati uleiul scurs in tava peste peste [ pentru a nu se usca prea tare ] .

Noi am servit pestele cu salata de cruditati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste rapid a la Emeril" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scrumbie la cuptor cu ierburi aromate