Pește rasol

de elucubratiiculinare in Peste, 6 Mar 2013 | 8627 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 file de pește (cod, șalău, merluciu),
  • 2 morcovi,
  • 2 cepe,
  • 1 felie țelină,
  • 1 foaie de dafin,
  • 1/2 linguriță boabe piper,
  • 2 linguri oțet,

Garnitură:

  • cartofi natur stropiți cu unt și presărați cu pătrunjel verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pește rasol:

Curățăm legumele. Cartofii se pun separat la fiert în apă rece cu un praf de sare pentru 15 minute. Punem la fiert morcovii tăiați felii cu ceapa tăiată în sferturi, iar felia de țelina întreagă.

După 15 minute de fiert legumele adăugăm boabele de piper și foaia de dafin și mai lăsăm 5 minute. După alte 5 minute adăugăm un praf de sare și 2 linguri de oțet (oțetul face ca peștele să nu se destrame în timpul fierberii). Adăugăm peștele și lăsăm să fiarbă pentru 10 minute la foc mic. Servim imediat cu garnitura preferată, dar cea mai indicată sunt cartofii natur.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pește rasol" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou in sos de rosii