Piadina cu ton si branza Gouda

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 28 Iul 2016 | 4118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame faina integrala, plus o lingura pentru framantat
  • ulei de masline
  • 1 ceapa mica rosie
  • sare, piper
  • 1 mar
  • otet din vin alb
  • 200 grame ton in apa
  • 30 grame branza Gouda
  • 2 linguri iaurt
  • mustar englezesc (iute)
  • sos picant (optional)
  • salata pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piadina cu ton si branza Gouda:

Se amesteca faina cu putina sare si 125 ml apa pana devine un aluat omogen. Se framanta cateva minute, adaugand faina sau apa, daca mai este nevoie. 

Se divide in 2 si se modeleaza fiecare bucata sub forma de disc cu diametrul de 18 cm. 

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie, la foc mediu, se transfera o piadina in tigaie, se stopeste cu putin ulei pe deasupra si se gateste 2-3 minute pe parte. 

Se procedeaza la fel cu aluatul ramas. 

Se toaca ceapa si marul marunt si se amesteca cu putin otet. Se scurge tonul de apa, se adauga peste ceapa, impreuna cu iaurtul si branza rasa. Se adauga mustarul, sare, piper si sosul picant, daca se foloseste si se amesteca pana la omogenizare. 

Se ung piadinele cu mixul de ton, se impaturesc in doua si se mai gatesc 2-3 minute pe parte, pana cand branza s-a topit. 

Se servesc cu salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piadina cu ton si branza Gouda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători

pe 02.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis "Yam-yam"