Picanterii

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 5 Iul 2010 | 11508 vizualizari

 

Daca va plac ciupercile , carnatii afumati de porc si ardeiul iute, va recomand acest aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • 50 ciupercute mici
  • 500g carnat afumat de porc
  • 100g cascaval ras
  • 2 oua
  • 1 ardei rosu iute
  • 50ml ulei
  • Sare
  • Piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Picanterii:

Stergem ciupercutele cu un servet umed, si indepartam piciorusele (le vom folosi la pateuri…).

Intr-un bol batem putin ouale. Ardeiul iute, il spalam, il sectionam, ii scoatem semintele si-l maruntim bine.

Carnatii ii scoatem din mat si-I sfaramam cu o furculita, adaugam oule si ardeiul, amestecam bine asezonam cu sare si piper si umplem ciupercutele.

Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt si asezam ciupercutele. Pe fiecare punem cate putin cascaval rasa poi le stropim cu putin ulei si le dam la cuptor.

Dupa aprox. 20’ (cand se strang si sunt rumene deasupra) se scoate tava si se lasa la racit.

Se servesc reci ca aperitiv.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Picanterii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]