Picarela

de delia64 in Muraturi, 5 Feb 2013 | 30639 vizualizari

 

O muratura foarte buna pentru cei carora le place mai picant.

 

INGREDIENTE

  • 2 kilograme ardei gras
  • 2 kilograme ceapa
  • 500 grame ardei iuti
  • 200 mililitri otet
  • 500 mililitri apa
  • 4 linguri zahar tos
  • 4 linguri miere de albina
  • 1 lingurita conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Picarela:

Se spala legumele ,se taie fideluta .

Intr-un castron se pun legumele ,apa,otetul,zaharul tos , mierea de albina si conservantul.

Se lasa pana a doua zi amestecandu-se din cand in cand.

Se aseaza in borcane si dupa cateva  zile se poate consuma alaturi de fripturi,tocanite .

Pofta buna !

TIPS-URI

1

daca nu doriti foarte picant se reduce la jumatate cantitatea de ardei iuti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Picarela" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]