Picioruse de broscute pane

de coandres in Mancaruri cu carne, 15 Mar 2013 | 5239 vizualizari

 

este sezonul lor acum! sunt foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • picioruse de broscuta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Picioruse de broscute pane:

Dam piciorusele prin faina, apoi prin oul cu sare si piper si le prajim!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Picioruse de broscute pane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

15.03.2013, 15:15

sunt bune

Merisor 1

15.03.2013, 15:41

Stiu ca se mananca

coandres 1

15.03.2013, 19:15

sunt chiar o delicatesa si pot sa zic ca sunt mai bune decat un piept de pui

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

ieri la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

ieri la 13:55

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]