Picromigdale

de Rocsi in Prajituri, 1 Dec 2011 | 9002 vizualizari

 

Cu pasi mici si timizi,alaturi de caldura voastra sufleteasca ,am ajuns si eu la reteta cu numarul 400.Pentru a va rasplati pentru ca ati foat alaturi de mine,am facut ceva simplu(desi ar fi trebuit sa fac ceva mai complex,stiu :d) ,ca tot aveam albusuri in congelator si trebuia sa mai fac loc pe acolo.M-am inspirat de pe le toate fetele ce au postat aceasta reteta,deci multumiri tuturor :-******!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 7 albusuri
  • 400 gr de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 esenta vanilie
  • 400 gr nuca macinata
  • 1-2 linguri faina alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Picromigdale:

Mixam albusurile pana devin ca o spuma tare si nu curge cand intoarceti bolul cu fata in jos.

Adaugam zaharul treptat si batem in continuare ,pana ce ,acesta din urma,se topeste.

Punem zaharul vanilat,esenta si nuca si le incorporam usor.

La urma turnam si faina.

Ungem o tava cu putin ulei si punem hartie de copt in ea.

Cu o lingura punem gramajoare din compozitie,dar cu distanta intre ele ca se vor mai lasa .

Dam tava in cuptorul incins si reglem o temperatura potrivita.

Le lasam acolo circa 20 de minute,pana prin o culoare aurie-maronie.

Cand sunt gata,scoateti tava si le lasati sa se racesca.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Picromigdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata