Piept de porc cu cartofi noi la cuptor

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 28 Apr 2015 | 13196 vizualizari

COMENTARII (20)

Constelatialeu 1

28.04.2015, 21:49

A aparut si leguma mea preferata...

reisnaor_2006 1

28.04.2015, 21:49

Cleme

Panacris 1

28.04.2015, 21:51

No, cum facem??? Eu îl prefer mai rumenit Dar merge și așa, dacă mai rămâne de la Cleme Super sățios! Bravo ție!

reisnaor_2006 1

28.04.2015, 21:55

multumesc,s-au facut cartofii si mi-a fost frica sa le mai las

Constelatialeu 1

28.04.2015, 22:13

Rumenit si la mine,dar poti sa dai tava ca rumenesc eu...

MotanLaOale 1

28.04.2015, 22:19

mancare adevarata!

mihaelar63 1

28.04.2015, 22:25

Asa zic si eu ca Motan !!! Asta este MANCARE nu fonfeuri ))

reisnaor_2006 1

28.04.2015, 22:48

multumesc mult

RuxyRux 1

28.04.2015, 22:52

Gatesti frumos draga mea...se vede ca pui pasiune si dragoste in prepararea bucatelor pentru cei dragi! Te imbratisez!

reisnaor_2006 1

28.04.2015, 23:00

multumesc mult Rux

Gherca Daniela 1

28.04.2015, 23:03

bun

cristeena20 1

28.04.2015, 23:26

Exact pe placul meu

geoline 1

28.04.2015, 23:45

ce bunnnn

Andra_Constantinescu 1

29.04.2015, 07:19

Bun bun!

dantes 1

29.04.2015, 07:52

Foarte bun!

Gicuta 1

29.04.2015, 08:11

anca_rm 1

29.04.2015, 08:31

foarte bunnn

tarasmariana 1

29.04.2015, 11:01

Imi place tare mult!

mirela0911 1

29.04.2015, 12:47

Rocsi 1

30.04.2015, 11:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc dulci picante