Piept de pui crocant

de Miha in Pui, 19 Aug 2009 | 6581 vizualizari

COMENTARII (7)

ANCA 1

20.08.2009, 11:15

suuupeeer!!!!

Miha 1

20.08.2009, 13:32

Am mai facut retete asta cu ceva vreme in urma,dar am maruntit fulgii de porumb mai tare.Acum i-am pus aproape intregi,i-am sfaramat doar cat i-am strans o data in pumn. Si e mult mai bun si mai crocantzos.

Oana 1

20.08.2009, 20:41

Mmm, pe placul lui Vlad, sa crantzane! n-am mai facut nici eu de muuuult cu fulgi! cred ca o sa fac in curand

Anamaria7 1

24.08.2009, 23:07

chiar azi ti-am incercat reteta! e suuuuuper buuuun l-am papat cu conopida fiarta peste care am pus sos tzatziki

Miha 1

25.08.2009, 00:00

Pfooaaaa...ce bunatate ai papat tu azi Anamaria.

Oana 1

27.08.2009, 15:21

Am facut si eu aseara, delicios!!! si langa un piureut, bun-bunut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu carne de pui si mamaliguta