Piept de pui cu ananas

de UrsanMihaela in Pui, 3 Mar 2018 | 5023 vizualizari

 

Mie imi place foarte mult aceasta combinatie carne de pui, ananas si cascaval.
Acum multi ani am participat la un concurs cu aceasta reteta si am luat un frumos premiu .

 

INGREDIENTE

  • 1 buc piept pui
  • 30 ml ulei
  • 300g cascaval
  • rondele de ananas ( compot )
  • sare - dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ananas:

Se ia pieptul de pui, se spala si se taie ca pentru snitel.
   Se bat bucatile de carne, usor ca pentru snitel pe amandoua partile.
   Se pun in tigaia de teflon bucatile taiate de piept de pui, una langa alta si se adauga foarte putina apa si se da la foc potrivit. Se pune capacul pe tigaie.
   Dupa ce apa a scazut si carnea este rumenita, se intoarce carnea pe cealalta parte, se adauga ulei astfel incat sa fie unsa tigaia si se presara sare dupa gust.
   Se deschide compotul de ananas si se scurg rondelele de sirop.
   Se taie cascavalul in felii subtiri.
   Peste carnea gata rumenita se pune pe fiecare bucata de carne o rondea de ananas si o felie de cascaval. Se mai tin pe foc 1-2 minute, cat sa se inmoaie cascavalul ( tigaia trebuie acoperita ).
   Se ia cu paleta fiecare bucata de carne.
   Se poate servi cu diverse garnituri.

TIPS-URI

1

Dupa ce se pune cascavalul nu mai trebuie tinut pe foc mult timp, deoarece se poate topi cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ananas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]