Piept de pui cu ciuperci

de Sidy in Pui, 27 Oct 2011 | 5252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • 150 ml smantana
  • 1 lingura buna cu mustar
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci:

Se prajeste pieptul de pui . In grasimea lasata de acesta se adauga o ceasca cu apa apoi mustarul si faina. Se invarte bine de tot sa nu se faca cocoloase.

Se adauga ciupercile taiate si apa daca mai este nevoie.

Se adauga si bucatile de piept prajite si se lasa sa dea citeva clocote. Se stinge focul si se adauga smantana si patrunjelul verde tocat. Se invarte bine sa se amestece toata smantana. Pieptul cu ciuperci se poate servi cu orez , paste fainoase sau cu piure de cartofi.

Usor de facut dar foarte gustos.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos alb