Piept de pui cu ciuperci la cuptor

de cornelia16_2002 in Pui, 18 Aug 2009 | 78281 vizualizari

 

mancare de duminica (pentru 4 persoane)

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 cutie ciuperci (400 gr)
  • 200- 300 g smantana
  • 2 linguri ulei
  • condimente de pui
  • 800 g cartofi
  • 1 lingura faina
  • patrunjel
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci la cuptor:

se curata cartofii si se taie cuburi mari dupa care se fierb circa 20 min pana nu se sfarama, apoi se storc de apa.

intr-o cratita pui uleiul, ciupercile stoarse si se calesc, dupa care adaugi faina si smantana, daca ti se pare prea gros sosul poti adauga apa cam 300 ml. lasi la foc circa 10 min sa fiarba cu sosul si putina sare.

intr-o tava yena sau teflonata, asezi cartofii fierti, pui peste ei patrunjelul tocat marunt sau de la plic, pieptul de pui taiat bucati mai mici ca sa se poata patrunde, peste el presari condimentele de pui si la final ciupercile cu sosul. lasi in cuptorul incins in prealabil, circa 30- 40 min pana se face o crusta mai rosiatica si din cand in cand mai amesteci cu lingura ca bucatile de piept sa fie acoperite cu sos.

pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume si pere