Piept de pui cu ciuperci si amestec mexican

de Andra_Constantinescu in Pui, 19 Mar 2017 | 7467 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g piept de pui
  • 150 ml ulei
  • 2 cepe
  • 1 kg ciuperci champignon
  • sare
  • putin piper negru macinat
  • putin busuioc uscat
  • 300 g amestec de legume mexicane congelate
  • 1 legatura de marar
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci si amestec mexican:

Pieptul de pui se spala, se taie cubulete, se caleste intr-un wok cu ulei, dupa care se da deoparte.

Ceapa se curata de foi, se spala, se taie julienne si se caleste in uleiul ramas de la pieptul de pui.

Ciupercile se spala, se feliaza si se adauga peste ceapa impreuna cu putina sare, putin piper negru macinat si putin busuioc uscat. Dupa ce ciupercile isi lasa putina zeama, se adauga carnea si legumele mexicane si se fierb la foc mic, acoperite cu un capac. La final, se adauga mararul spalat si tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si amestec mexican" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ciuperci si pui la cuptor