Piept de pui cu ciuperci si mozzarella

de angyb in Pui, 3 Mai 2013 | 7550 vizualizari

 

Ieri cand am vazut reteta lui Gaby cu ficatei am hotarat sa o incerc si eu dar cu piept de piu ca a meu nu se omoara dupa ficatei

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 300 g ciuperci la borcan
  • 1 ceapa
  • 3 galbenusuri
  • 200 g smantana pt.gatit
  • 50 g parmezan
  • 150 g mozzarella
  • 100 ml vin alb
  • sare,piper,nucsoara
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci si mozzarella:

Taiem ceapa marunt si o punem la calit intr-un pic de ulei de masline ,adaugam pieptul de pui taiat marunt .Lasam sa se rumeneasca dupa care adaugam ciupercile si  vinul alb si lasam sa fiarba la foc mic pana cand se evapora vinul.

Ungem cu ulei de masline o tava termorezistenta si cu o paleta scoatem pieptul de pui si ciupercile. Amestecam galbenusurile cu smantana si parmezanul condimentam cu sare ,piper si un pic de nucsoara si turnam peste pieptul de pui.

Dam la cuptorul preincalzit la 160 de grade 25 de minute dupa care scotem tava din cuptor si adaugam mozarella taiata marunt .Mai dam la cuptor inca 10 minute pana cand aceasta se topeste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui intreg aromat cu cartofi la cuptor