Piept de pui cu ciuperci si smantana

de gaby_duceag in Pui, 20 Mai 2012 | 8994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • doua piepturi pui
  • o cutie ciuperci fierte si feliate
  • doua cepe uscate
  • 150 ml vin
  • 3 linguri unt
  • sare
  • piper
  • usturoi (fie pudra fie proaspat)
  • 350 ml smantana
  • optional - o lingura amidon+40 ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci si smantana:

Speli si toci cubulete pieptul de pui.

Intr-un vas cu fund dublu (eu am folosit de tuci) topesti 2 linguri de unt. Pui cubuletele de carne si le rumenesti frumos pe toate partile (vor lasa si apa, asa ca fiti siguri ca vor fi preparate bine ). Le scoateti, le pastrati la cald si puneti untul ramas la topit. Adaugati ceapa taiata juliene si ciupercile scurse bine. Caliti timp de 5 minute amestecand. Adaugati vinul, dati focul la mic si lasati pana se evapora complet. Adaugati pieptul de pui, smantana, usturoi dupa gust, sare si amestecati. Lasati sa dea doua clocote.

Daca doriti un sos si mai grosut diluati o lingura de amidon in 40 ml lapte rece si adaugati in vas, pe foc. Lasati sa se ingroase si opriti focul.

Adaugati patrunjel verde, tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]