Piept de pui cu ciuperci si smantana

de gaby_duceag in Pui, 20 Mai 2012 | 8828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • doua piepturi pui
  • o cutie ciuperci fierte si feliate
  • doua cepe uscate
  • 150 ml vin
  • 3 linguri unt
  • sare
  • piper
  • usturoi (fie pudra fie proaspat)
  • 350 ml smantana
  • optional - o lingura amidon+40 ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci si smantana:

Speli si toci cubulete pieptul de pui.

Intr-un vas cu fund dublu (eu am folosit de tuci) topesti 2 linguri de unt. Pui cubuletele de carne si le rumenesti frumos pe toate partile (vor lasa si apa, asa ca fiti siguri ca vor fi preparate bine ). Le scoateti, le pastrati la cald si puneti untul ramas la topit. Adaugati ceapa taiata juliene si ciupercile scurse bine. Caliti timp de 5 minute amestecand. Adaugati vinul, dati focul la mic si lasati pana se evapora complet. Adaugati pieptul de pui, smantana, usturoi dupa gust, sare si amestecati. Lasati sa dea doua clocote.

Daca doriti un sos si mai grosut diluati o lingura de amidon in 40 ml lapte rece si adaugati in vas, pe foc. Lasati sa se ingroase si opriti focul.

Adaugati patrunjel verde, tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci, smantana si vin alb