Piept de pui cu iaurt si cascaval

de Zamfira in Pui, 24 Feb 2013 | 9896 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii piept de pui
  • 250 ml iaurt sau smantana
  • 5-6 catei de usturoi
  • 150 g cascaval de capra
  • curry, oregano, cimbru
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu iaurt si cascaval:

Spalam si portionam (felii subtiri) pieptul de pui, il condimentam si lasam la macerat pentru o ora. Asezam feliile de piept de pui pe o tava tapetata cu hartie pentru copt si le ungem cu un sos din iaurt (smantana) si usturoi pisat. Punem pieptul de pui la cuptor pentru 30 de minute, apoi taiem feliute subtiri de cascaval pe care le asezam deasupra feliilor de carne. Mai lasam in cuptor pentru inca 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu iaurt si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Zamfira 1

25.02.2013, 09:39

Multumesc Meri!!!!

nicaaurora 1

07.03.2013, 20:02

eu am preparat acesta reteta la copii mei de 8 si 7 ani si le-au placut atat de mult ca se certau pe bucatile de piept

Zamfira 1

07.03.2013, 23:22

ma bucur, atat de mult mi-a placut si mie incat o sa repet reteta! Carnea ramane moale si frageda, in rest e alint gustativ!!! toate cele bune!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

pe 12.05 la 09:25

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi cu rulouri de pui