Piept de pui cu iaurt si cascaval

de Zamfira in Pui, 24 Feb 2013 | 9755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii piept de pui
  • 250 ml iaurt sau smantana
  • 5-6 catei de usturoi
  • 150 g cascaval de capra
  • curry, oregano, cimbru
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu iaurt si cascaval:

Spalam si portionam (felii subtiri) pieptul de pui, il condimentam si lasam la macerat pentru o ora. Asezam feliile de piept de pui pe o tava tapetata cu hartie pentru copt si le ungem cu un sos din iaurt (smantana) si usturoi pisat. Punem pieptul de pui la cuptor pentru 30 de minute, apoi taiem feliute subtiri de cascaval pe care le asezam deasupra feliilor de carne. Mai lasam in cuptor pentru inca 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu iaurt si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Zamfira 1

25.02.2013, 09:39

Multumesc Meri!!!!

nicaaurora 1

07.03.2013, 20:02

eu am preparat acesta reteta la copii mei de 8 si 7 ani si le-au placut atat de mult ca se certau pe bucatile de piept

Zamfira 1

07.03.2013, 23:22

ma bucur, atat de mult mi-a placut si mie incat o sa repet reteta! Carnea ramane moale si frageda, in rest e alint gustativ!!! toate cele bune!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui cu salata de hrean si sfecla rosie