Piept de pui cu piure de cartofi

de Bunica in Pui, 6 Feb 2014 | 3781 vizualizari

 

Un pranz rapid si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • un cartof potrivit
  • 20 g. unt
  • 50 m. lapte
  • sare
  • piper
  • 1 morcov murat
  • putin patrunjel uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu piure de cartofi:

Cartoful se curata,spala,taie in 8 si se pune la fiert.

Este fiert cand intra furculita in el.

Cand este fiert se paseaza si se amesteca impreuna cu untul si laptele.

Carnea se pune la fript in Dry cooker cate 3-4 minute pe fiecare parte.

Cand este fripta se sacote din tigaie ,se sareaza si pipereaza.

Morcovul murat se da pe razatoarea mica.

Farfuria se monteaza:morcovul ras pe care se pune piureul de cartofi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Piureul l-am pus cu poshul,dar poate fi pus si cu inel sau cu ce forma se doreste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

ieri la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]