Piept de pui cu porumb, ardei si piure, la cuptor

de -Licurici- in Pui, 6 Ian 2017 | 5279 vizualizari

 

Un fel de mancare rapid, gatit cu "resturi". Pieptul de pui a ramas de la puiul facut la cuptor cu o seara in urma, la fel si piureul, iar ardeiul si porumbul dulce se gasesc mereu la mine in frigider ;) Asa ca a iesit o cina pe cinste si nu am fost nevoita sa arunc mancarea ramasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 6 linguri piure de cartofi
  • o jumatate ardei
  • 150 g porumb dulce
  • 170 g cascaval ras
  • 150 ml vin alb demisec
  • sare
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu porumb, ardei si piure, la cuptor:

  1. Pieptul de pui se taie cubulete, ardeiul bastonase, iar cascavalul se da pe razatoare.
  2. Bucatile de piept de pui se asaza intr-un vas termorezistent, se pune sare si piper, apoi se adauga porumbul scurs, ardeiul, vinul si jumatate din cantitatea de cascaval ras.
  3. Piureul se intinde deasupra, iar, la sfarsit, se presara restul de cascaval.
  4. Se da la cuptor 35-40min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu porumb, ardei si piure, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Thai cu curry si lapte de cocos