Piept de pui cu smantana la cuptor

de mirela0911 in Pui, 20 Noi 2011 | 7216 vizualizari

 

Ceva rapid si delicios.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • sare, piper
  • 250g smantana
  • 4-5 lg pesmet
  • 1 lg ulei pt. uns tava
  • 50g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana la cuptor:

Se feliaza pieptul de pui ca pentru snitele si se bat usor. Se condimenteaza cu sare si piper. In tava unsa cu ulei se aseaza feliile de carne una langa alta, se intinde deasupra smantana si se presara pesmet. Se da la cuptor pentru aproximativ 30 minute. Inainte cu 5 minute de a fi gata, se presara cascavalul deasupra.

Se serveste alaturi de cartofi, salata verde, in functie de ce poftiti. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Lau 1

20.11.2011, 21:22

vin la masa

mamaieelena 1

21.11.2011, 18:58

vin si eu doar la cartofi

-Marius- 1

11.02.2018, 11:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de ardei copti cu piept de pui