Piept de pui cu smantana si ciuperci

de MonaMimi in Pui, 17 Dec 2013 | 3953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 2 cepe
  • 150 ml apa
  • 1 cutie ciuperci
  • 3 linguri unt (sau ulei)
  • sare
  • piper
  • 2-3 catei de usturoi
  • 300 ml smantana
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana si ciuperci:

Tocam cubulete pieptul de pui, punem la topit 2 linguri de unt, adaugam cubuletele de carne, le rumenim frumos, apoi le scoatem intr-un vas. Punem si restul de unt, adaugam ceapa taiata solzisori si ciupercile, calim putin, apoi adaugam apa. Lasam sa fiarba la foc mic circa 15 minute, adaugam pieptul de pui, smantana, sare, piper, usturoiul si amestecam. Lasam sa dea cateva clocote, iar la final adaugam patrunjel verde tocat.

Servim cu mamaliguta sau orice alta garnitura dorim.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu galbiori si smantana