piept de pui cu sos de soia si legume chinezesti

de luminita20_2006 in Pui, 7 Apr 2010 | 10805 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 piept de pui
  • - 3 linguri sos de soia
  • - ulei de masline
  • -2 catei usturoi
  • - sare
  • -amestec legume chinezesti
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA piept de pui cu sos de soia si legume chinezesti:

Se taie pipetul de pui fasii,(pai) Usturoiul se piseaza . Intr-un vas adanc se pune pieptul, sos de soia ulei, si usturoi si se lasa in frigider in peste noapte.A doua zi se prajesc cu capac; cand carnea e alba sa pun legumele un pic de apa si se mai tin 8 min. pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "piept de pui cu sos de soia si legume chinezesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]