Piept de pui cu sos dulce acrisor

de BuburuzaBubu in Pui, 28 Iun 2012 | 5098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piept de pui
  • 20 gr ghimbir radacina/tocat
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa mica(70 gr)
  • 3 rosii
  • 2 morcovi (cca 259 gr)
  • 2 fire de ceapa verde
  • 200 gr ciuperci
  • 3 linguri ulei
  • sare,piper
  • 100 ml Sos chinezesc dulce acrisor
  • 200 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos dulce acrisor:

1. Se taie pieptul de pui in fasi,ceapa julien,morcovi bastoane subtiri,rosiile cuburi,ceapa verde si usturoiul rondele si ciupercile felii mai mari.

2. Punem intr-o tigaie uleiul la incins si prajim la foc mare,carnea de pui cu ceapa,usturoi si gimbir pentru cca 3 min.Condimentam cu sare si piper.

3. Se adauga morcovi si ciupercile,prajim inca 4-5 min la foc mediu.

4. In 200ml de apa dizolvam sosul dulce acrisor,se pune in tigaie.

5. Adaugam rosiile si ceapa verde,se mai lasa pe foc inca 3-4 min.

Se poate servi cu paste sau orez!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos dulce acrisor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]