Piept de pui cu sunca si cascaval

de AncaAly in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2011 | 5542 vizualizari

 

Piept de pui cu sunca si cascaval, este un aperitiv delicios

 

INGREDIENTE

  • 2 jumatati piept de pui
  • 150 g sunca feliata (6 felii)
  • 4 felii cascaval
  • Delicat, sare, piper, boia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sunca si cascaval:

Preparare Piept de pui cu sunca si cascaval

Pieptul de pui se taie, pe rand, astfel incat sa obtinem 2 bucati mari si subtiri de carne (daca sunt mai groase, se bat cu ciocanul de carne). Se condimenteaza cu delicat si piper. Pe fiecare bucata se aseaza cate 3 felii de sunca si 2 felii de cascaval si se ruleaza avand grija sa fie acoperite bine capetele, pt a nu curge cascavalul.

Intr-o tava unsa cu ulei asezam pieptul. Separat amestecam boia de ardei cu putina sare si cu ulei si ungem pieptul de pui. In tava se toarna jumatate canita de apa, amestecata cu sare si putin delicat (nu trebuie multa apa, deoarece o sa lase si pieptul de pui). Tava se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pt aproximativ 40 min, apoi se ia folia si se lasa pana se rumeneste. (eu nu am mai avut timp sa las prea mult la rumenit)

Recomand acest piept de pui cu sunca si cascaval este foarte bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv a la Carmela