Piept de pui cu susan si sos de rosii

de luminita20_2006 in Pui, 2 Iul 2010 | 3941 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 piept de pui-
  • 1 arde gras rosu-
  • 1 ardei verde
  •  susan
  •  zeama de la o lamaie 
  • chilly 
  • ulei de masline -
  • 200 gr suc de rosi
  •  tarhon 
  • 2 ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu susan si sos de rosii:

Pieptul de pui se taie pe dea lungul formand astfel un buzunarel.Ardeiul gras rosu si verde se taie rondele, ciupercile feliute. Cu acestea se umplu buzunarele. se condimetenteaza cu sare, piper si tarhon. Se aseaza intr-o tava de yena se sprepeste cu ulei si zeama de lamaie si se presoara susan. Se la cuptorul incins la 200 C timp de 30min. Sosul de rosii se amesteca cu chilly si un pic de sare. Cand e aproape gata se pune sosul si se mai lasa 10 min.


Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu susan si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dovleac si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 21:38

Brownie cu oreo - Desertul decadent care te cucerește

pe 14.03 la 17:06

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

pe 14.03 la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

pe 14.03 la 09:47

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu pui si ciuperci