Piept de pui cu susan si sos de rosii

de luminita20_2006 in Pui, 2 Iul 2010 | 4253 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 piept de pui-
  • 1 arde gras rosu-
  • 1 ardei verde
  •  susan
  •  zeama de la o lamaie 
  • chilly 
  • ulei de masline -
  • 200 gr suc de rosi
  •  tarhon 
  • 2 ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu susan si sos de rosii:

Pieptul de pui se taie pe dea lungul formand astfel un buzunarel.Ardeiul gras rosu si verde se taie rondele, ciupercile feliute. Cu acestea se umplu buzunarele. se condimetenteaza cu sare, piper si tarhon. Se aseaza intr-o tava de yena se sprepeste cu ulei si zeama de lamaie si se presoara susan. Se la cuptorul incins la 200 C timp de 30min. Sosul de rosii se amesteca cu chilly si un pic de sare. Cand e aproape gata se pune sosul si se mai lasa 10 min.


Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu susan si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]