Piept de pui impanat pe gratar

de RuxyRux in Pui, 5 Feb 2011 | 5256 vizualizari

 

Un deliciu de fripturica, usturoi, sunculita afumata....stiti si voi cat e de bun...

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 3 catei de usturoi
  • sunculita afumata taiata fasiute
  • boia
  • mustar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui impanat pe gratar:

Desfacem pieptul de pui( punem o bucata mai mare) si incepem sa-l impanam facand crestaturi in el, ca niste buzunarase pe care le umplem cu usturoi taiat in feliute si fasii de sunculita. Dam un mic praf de sare.

Il pliem si-l inchidem cu un betisor de frigarui, astfel incat sa nu ne trezim cu umplutura afara.

Il condimentam cu sare, piper, il tavalim prin mustar si apoi il presaram cu boia dulce( sau iute dupa gust LOL)

Il punem pe gratar si-l lasam destul intorcandu-l pe toate partile sa se faca bine.

Eu l-am servit cu cartofi ducesse si cu muraturi. Total pe gustul meu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui impanat pe gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]