Piept de pui in sos de rosii

de Lau in Pui, 15 Feb 2012 | 5029 vizualizari

 

m-am inspirat de la corina33

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 conserva de rosii
  • ulei
  • busuioc
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos de rosii:

Ceapa si ardeiul se toaca marunt, morcovul se taie rondele si se caleste in putin ulei incalzit. Se adauga busuioc si se amesteca.

Carnea se taie bucati si se adauga peste legume, se lasa sa se caleasca putin cu legumele si se adauga rosiile si apa cat sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba cca 20 minute.

Se serveste cu verdeata deasupra(am niste mofturosi care nu le place)si eu nu am pus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salată cu pui vietnamez