Piept de pui in sos de smantana, usturoi si patrunjel

de Sim0na in Pui, 6 Feb 2012 | 12350 vizualizari

COMENTARII (10)

iry-gabriela 1

07.02.2012, 07:58

MotanLaOale 1

07.02.2012, 08:08

buna buna

diaconta 1

07.02.2012, 09:13

mancare ardeleneasca

mamaieelena 1

07.02.2012, 09:28

delicios

gaby_gabytza 1

07.02.2012, 09:42

Rocsi 1

07.02.2012, 11:24

mmm un pui cu smantanica..bun!!!

Lau 1

07.02.2012, 12:18

place

Sim0na 1

07.02.2012, 19:24

Multumesc fetelor!
Diaconta, am un ardelean in casa..
Pupici tuturor

Cris2711 1

08.02.2012, 11:44

O da ,o minune

elenadeaconu 1

29.06.2017, 11:18

ma intreb ce o mai fi ramas dn pieptul ala de pui ....0 proteine 0 vitamine dupa ce il prajesti il bagi la cuptor 20 de minute+5 minute dupa patrunjel+ alte 5 dupa delikat adica bamba cu monoglutamat............atata peparare termica cand e suficient sa fie fiert beschamelul si nimic mai mult......o jumatate de ora de cuptor este in plus si contribuie la distrugerea integritatii alimentului....nemai miram ca ne imbolnavim........

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]