Arata foarte bine, se poate gati rapid....si se poate servi cu garnitura de orez,legume.
Pentru sos avem nevoie de:
Se pun cartofii la fiert in coaja(intregi).
Se prepara sosul amestecand toate ingredientele, amidonul trebuie pus ultimul. Pregatim  bucatile de carne de aproximativ 1,5 cm grosime astfel incat diametrul lor sa poata fi cuprins de o felie de bacon.Se da carnea astfel taiata prin sosul preparat apoi se prinde cu baconul  si intepam cu scobitoarea ca sa ramana prins
Cartofii  fierti se curata de coaja, se taie pe lungime in doua  si se infasoara  si ei in bacon;se tavalesc si cartofii prin acelasi  sos.
Se  incinge bine o tigaie groasa(eu am folosit gratarul de  teflon), se unge  cu ulei apoi se da focul la minim si se pun la prajit  mai intai  medalioanele din carne... 10  min pe  fiecare parte(oricum verificati din cand in cand sa nu se arda)
          iar cand intoarceti medalioanele de carne pe a doua parte  puneti pe tigaie  si madalioanele din cartofi, ele nu trebuie prajite  decat 2-3 min pe  fiecare parte. :*