Piept de pui marinat

de Miha in Pui, 26 Ian 2010 | 8914 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri za'atar
  • 4 linguri ulei de masline
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 1 piept de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui marinat:

Reteta de za'atar.

    * 2 lingurite oregano uscat
    * 2 lingurite maghiran uscat
    * 2 lingurite cimbru uscat
    * 1/2 lingurita sare
    * 2 lingurite boia dulce
    * coaja rasa de la 1 lamaie
    * 40 g susan

Susanul il prajim intr-o tigaie fara ulei, pana se aureste putin.

Restul ingredientelor le punem in rasnita de cafea si rasnim pana obtinem o pudra fina.

Rasnim si susanul, dar scurt, cat sa se sparga semintele.

Intr-un bol amestecam bine pudra de condimente cu susanul.

Za'atar-ul il frecam cu ulei si zeama de lamaie pana devine ca o pasta.

Pieptul de pui il taiem felii si-l batem bine cu ciocanul de snitele.

Pasta de za'atar o repartizam peste feliile de carne. Acoperim cu o folie alimentara si punem la rece timp de jumatate de ora. Cateva ore ar fi ideal.

Carnea astfel marinata o prajim pe gratarul bine incins.

Se serveste cald cu garnitura de cartofi aurii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui marinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (23)

Miha 1

28.01.2010, 22:46

Are...are...

Miha 1

28.01.2010, 22:47

Rivka, asta e avatar de cobai...

adry88 1

08.05.2011, 16:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]