Piept de pui umplut

de Rahela Velicu in Pui, 26 Oct 2016 | 9865 vizualizari

 

Pui gustos cu bacon si cascaval care se pregateste foarte usor si se poate folosi  chiar si umplutura cu legume sau cu orice doriti voi. Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/piept-de-pui-umplut/

 

INGREDIENTE

  • 4 buc. piept de pui
  • bacon feliat
  • cascaval feliat
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • busuioc
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Mai intai desfacem fiecare piept de pui si il batem bine ca pentru snitele. Adauagam cate 1 felie de cascaval si cate una de bacon peste fiecare bucata de piept, presaram sare, piper si patrunjel tocat si rulam.

Dupa ce formam toate rulourile presaram deasupra patrunjel tocat, piper, busuioc si oregano.

Incingem uleiul si punem cate 2 rulouri si le lasam 5- 6 min. pe fiecare parte.

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice condimente doriti.

2

Ies gustoase si la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele din linte de post

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut în stil italian