Piept de pui umplut

de dantes in Pui, 13 Dec 2018 | 3435 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. piept de pui
  • 1 ceapa rosie
  • 3 morcovi
  • 1/2 telina radacina
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 100 g pesmet
  • 50 ml.ulei
  • sare,piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Pieptul de pui se taie in felii subtiri.

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei, morcovii si telina se dau prin razatoare si se pun peste ceapa calita se condimenteaza cu piper si sare dupa gust si se lasa la calit impreuna cu ceapa pana se inmoaie.

Pe fiecare felie de piept de pui se pune cate o lingura din compozitia de mai sus si se impacheteaza.

Se trece fiecare bucata de piept prin faina, ou batut si pesmet, apoi se prajesc in ulei incins si se scot pe un servet absorbant.

Se servesc cu garnitura preferata, cartofi, orez, legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Triunghiul Bermudelor