Piept de pui umplut cu cascaval la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 19 Mar 2010 | 12783 vizualizari

 

tot pt dieta

 

INGREDIENTE

  • o bucata piept de pui
  • cateva feliute de vascaval
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu cascaval la cuptor:

se spala pieptul de pui, se taie felii ca pt sniteke, apoi se bat feliile,

condimentatam cu putina sare,  piper s boia si punem o filiuta de cascaval, apoi  rulam si prindem cu 2 scobitori pt a nu se deschide.
Intr-o tava punem putin ulei , am pus bucatile de piept de pui umplut,  punem putina apa si dam la cuptorul incalzit cca 40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de ierburi aromate