Piept de pui umplut cu ciuperci

de angyb in Pui, 11 Ian 2013 | 4418 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 jumatati de piept de pui
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de smantana
  • sare,piper
  • 15 felii de bacon
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu ciuperci:

Ceapa se caleste intr-un pic de ulei de masline dupa care se adauga ciupercile curatate si taiate marunt si se lasa la foc mic pana cand se evapora apa pe care o lasa. Adaugam 2 linguri de smanatana si le lasam sa mai dea un clocot.

Pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitele pana cand se subtieaza,il condimentam cu sare si piper dupa care intindem deasupra amestecul de ciuperci si rulam cat mai strans.Rulam in jur feliile de bacon.

Asezam rulourile intr-o tava termorezistenta unsa cu un pic de ulei si turnam deasupra jumatate de pahar cu apa.

Dam la cuptorul preincalzit aproximativ o ora.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor