Piept de pui umplut cu legume

de oanapl in Pui, 22 Sep 2017 | 15619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc piept de pui
  • 1 roșie
  • 1/2 ceapă roșie
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 ardei capia
  • 20 g cașcaval
  • 20 ml ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • pentru garnitură:
  • 6 cartofi
  • sare
  • 3-4 linguri ulei
  • pătrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu legume:

Speli pieptul de pui și îl usuci bine cu un prosop de hârtie, apoi crestezi pieptul de pui, pentru a obține niște buzunărele, fără a tăia până jos. Condimentezi carnea cu sare, piper si boia de ardei dulce, după gust, apoi feliezi legumele și le introduci în buzunărele.

Așezi bucățile de piept de pui în tava unsă cu ulei și torni ulei peste ele. Introduci tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade C, pentru 30 de minute, apoi scoți pieptul de pui, presari cașcavalul ras și mai lași la cuptor pentru 5-10 minute până când se rumenește frumos.

Pentru garnitura, cureți cartofii, îi speli și îi tai cubulețe, apoi îi pui la fiert în apă cu puțină sare. Îi lași să fiarbă până când sunt aproape fierți, apoi scurgi apa și îi pui la călit în uleiul încins. Îi lași să se rumenească puțin, apoi adaugi pătrunjelul tocat mărunt și amesteci.

Servești pieptul de pui alături de garnitura de cartofi sau de o salată.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crispy Strips