Piept de pui umplut cu telemea

de meosiris in Pui, 3 Aug 2011 | 7638 vizualizari

 

INGREDIENTE


  • 3 piepti de pui
  • rosii cherry
  • 1 ceapa
  • 100-130g telemea
  • marar verde
  • rozmarin
  • delikat.

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu telemea:

Cu ajutorul unei furculite zdrobim branza si o amestecam cu mararul verde tocat marunt.
Spalam bine pieptul de pui, il batem apoi il taiem putin si ii facem un buzunaras pe care il umplem cu amestecul de telemea si marar.

Presam un pic pieptul de pui astfel incat sa nu iasa amestecul de branza pe afara mai ales in timp ce se coace.
Curatam ceapa, o spalam si o taiem in patru. Asezam in tava unsa cu putin ulei pieptul de pui umplut, ceapa si rosiile cherry spalate si ele bine inainte.
Pieptul de pui il condimentam cu putin delikat si rozmarin.

Bagam in cuptor tava si coacem la 180C. Din cand in cand scoatem un pic si stropim carnea cu zeama lasata. Lasam in cuptor pana se rumeneste frumos.
Mie nu mi-a curs deloc amestecul de branza in tava. Totul a iesit delicios si aromat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (13)

mamaieelena 1

11.08.2011, 07:05

mihaelar63 1

19.02.2012, 22:31

Arata senzational de bine
Votat

meosiris 1

20.02.2012, 13:13

Mii de multumiri!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de broccoli cu piept de pui