Piept de rata la cuptor

de Lau in Rata, 17 Oct 2013 | 15079 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de rata
  • 1 lingurita de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de rata la cuptor:

Pieptul de rata il scoatem de la frigider cu o ora inainte sa il pregatim.

Preseram sare pe partea cu carne,pe partea cu piele il crestam in forma de romburi(eu nu m-am complicat ca era prea multa munca si nu taia cutitu bine:)) )eu doar l-am crestat pentru a permite grasimii sa se scurga.

Intr-o tigaie rece adaugam pieptul de rata cu pielea in jos,lasam sa se prajeasca pe ambele parti la foc mic.

Daca observam ca este prea multa grasime scurgem grasimea intr-un vas.

Cand s-a rumenit frumos il asezam cu pielea in jos intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 10 min la foc mediu.

Lasam sa se raceasca 10 min inainte sa il taiem.

 Noi am servit cu orez prajit

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de rata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mamaieelena 1

17.10.2013, 20:59

mmm ce-mi place o bucata vreau si eu

Lau 1

17.10.2013, 21:55

madi eu am de la lidl rata

Lau 1

17.10.2013, 21:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de rata cu sos de portocale