Piersici cu bezea in sos de ciocolata

de - Andreea - in Dulciuri, 6 Apr 2014 | 2492 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 jumatati de piersica din compot
  • 1 albus de ou
  • 20 gr zahar tos
  • 60 gr ciocolata neagra
  • 100 ml frisca lichida
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici cu bezea in sos de ciocolata:

Jumatatile de piersica se scurg bine de zeama din conserva.

Mixam spuma tare albusul de ou  dupa care adaugam zaharul si zeama de lamaie si mixam pana devin o spuma tare si lucioasa.

Cu ajutorul unui posh punem albus de ou pe fiecare piersica.

Dam la cuptorul incins la 200 grade pentru 8 minute.

Intre timp topim ciocolata impreuna cu frisca lichida.

Luam o farfurie,punem sos de ciocolata si asezam piersica.

Presaram zahar pudra si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici cu bezea in sos de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta cu ciocolata