Piftie de cocos cu legume

de Miha in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2010 | 10726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de cocos (aripi, gheare, cosul pieptului) 
  • ceapa
  • morcov
  • telina
  • sare
  • usturoi
  • 200 g amestec de legume congelate (fasole verde, conopida, morcov, porumb)
  • 1 lingurita gelatina
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de cocos cu legume:

Carnea se pune intr-o oala cu apa rece si se lasa la fiert pana este gata sa dea in fiert si se ridica spuma. Se scoate carnea se spala din nou cu apa rece. Se umple oala din nou cu apa rece, in cantitate dubla fata de carne, se adauga ceapa, morcov, telina si se pune din nou la fiert. Se lasa sa fiarba la foc mic; nu se acopera.

Cand carnea a fiert, se adauga usturoiul pisat, se strecoara zeama si se adauga legumele congelate. Se mai dau cateva clocote apoi se lasa sa se racoreasca.

Gelatina se hidrateaza in cateva linguri de apa rece, apoi se pune in supa calduta si se amesteca pana la dizolvarea completa.

Se toarna totul in forma si se da la rece pana se intareste foarte bine.

Inainte de servire se incalzeste putin forma, sa se desprinda putin piftia si se rastoarna pe platou.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de cocos cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

07.04.2010, 11:15

arata frumos

Oana 1

07.04.2010, 13:40

Ce-as papa si eu

ionix 1

09.04.2010, 09:37

sigur mi-ar placea... mie nu-mi place carnea in piftie asa caaaaa... legumele astea mi-ar incanta papilele gustative

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceapa fripta