Piftie de porc

de oO_ acnA _Oo in Porc, 29 Dec 2012 | 5147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 urechi porc
  • 4 picioare porc
  • 2 foi de dafin
  • sare grunjoasa (dupa gust )
  • pieper boabe (dupa gust )
  • catei de usturoi (dupa gust)
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de porc:

Spalam bine carnea de porc (daca are par o  parlim  putin la flacara aragazului).

Se aseaza intr-o oala mai mare si se acopera cu apa apoi se lasa la fiert cu cateva boabe de piper , doua frunze de dafin si  sare grunjoasa (la foc mic).Se spumeaza mereu. Trebuie sa fiarba pana cand carnea se desface usor de pe oase.

Scoatem oasele si asezam carnea pe fundul mai multor caserole catering.

Separat curatam usturoiul , il pisam si il adaugam in zeama in care a fiert carnea, mai adaugam putina sare dupa gust , apoi se strecoara si se toarna zeama in caserole.

O dam la rece cateva ore ....Pofta Buna! :),

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]