Piftie (Racituri de porc)

de Adrian2016 in Porc, 26 Ian 2017 | 7046 vizualizari

 

Ador raciturile si de abia astept sa vina frigul ca sa fac.

 

INGREDIENTE

  • 6 picioruse de porc
  • 1 rasol de porc
  • 1 capatana de usturoi
  • sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie (Racituri de porc):

      Pentru inceput am curatat bine piciorusele de porc si le-am parlit. Intr-o oala sub presiune, am asezat piciorusele si bucata de rasol, am adaugat apa cat sa le acopere si le-am lasat la fiert 50 de minute.

       Cand a expirat timpul, am adaugat in oala, usturoiul pisat si sare si am mai lasat 30 de minute la fiert. Cand este gata, zeama se strecoara si se degreseaza. Am pregatit castroanele si, in fiecare, am adaugat cate un piciorus si bucata de rasol, zeama si le-am dat la rece, pana a doua zi. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca vrem ca zeama sa fie limpede, grasimea care se formeaza o putem inlatura cu ajutorul unui tifon, impaturit in patru, asezat in strecuratoare.

2

Puteti adauga dupa preferinte, boabe de piper la fiert, ceapa, morcov.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie (Racituri de porc)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

26.01.2017, 20:02

Ce faine ti-au iesit si ce te pricepi la gatit. Bravo Adrian!

mirela0911 1

26.01.2017, 21:25

Foarte buna!

miki_a 1

27.01.2017, 04:24

Foarte faine ți-au ieșit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc la tigaie