Pilaf cu carnati afumati

de Lau in Mancaruri cu carne, 26 Mai 2017 | 7890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g orez
  • 600 ml supa de pui
  • 300 g suc de rosii(facut in casa)
  • 250 g carnati
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • condimente pentru paella
  • 1 ardei iute uscat
  • 2 foi de dafin
  • coaja de la 1/2 lamaie
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carnati afumati:

Intr-o cratita, adaugam 2 linguri ulei de masline, 3 linguri apa, carnatii taiati bucati si ceapa tocata marunt; prajim cca. 2-3 min cat sa lase carnatii putina grasime.

Adaugam condimentele, coaja de lamaie data prin razatoarea mica, sucul de rosii, amestecam, apoi adaugam orezul, lasam sa se caleasca cca. 2-3 minute, dupa care adaugam supa de pui, foile de dafin, ardeiul tocat.

Se lasa sa fiarba, amestecand ocazional. Cand este fiert orezul, oprim focul si acoperim oala cu capac, lasam cca. 5-10 min.

Servim cu patrunjel verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu pui si ciuperci