Pilaf cu ciuperci

de Irina in Mancaruri de post, 12 Dec 2013 | 24403 vizualizari

 

Ce ziceti de un pilaf cu ciuperci? O mancare usoara, de post si care se face relativ repede.

 

INGREDIENTE

  • 1 bol de orez integral
  • 200 g ghebe
  • 1 ceapa rosie
  • marar tocat
  • sare, piper
  • 1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci:

Am pregatit pilaful cu ciuperci in vasul Zepter.

Am spalat si scurs orezul.

Ciupercile le-am decongelat si spalat, iar ceapa am tocat-o marunt.

Am pus vasul la incins, acoperit cu capacul. Atunci cand acul indicator a intrat in zona verde am ridicat capacul, am pus uleiul, ceapa si ghebele si am amestecat. 

Am adaugat orezul si apa ( trei parti de apa la una de orez) si am acoperit vasul. 

Cand acul a ajuns la sfarsitul zonei verzi( spre rosu) am oprit focul si am lasat pilaful sa se gateasca in continuare. 

Cad acul a ajuns in zona galbena am ridicat capacul, am adaugatun praf de sare, piper proaspat si marar tocat. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Irina 1

13.12.2013, 10:21

Dia, bune ciupercile! Azi cred ca scot niste hribi din congelator si trantesc o mamaliga si un mujdei. Na, ca am inceput sa salivez!

Ina 1

13.12.2013, 10:28

waw, ce poze frumoase si ce bine dau ciupercutele in poza!

Rocsi 1

13.12.2013, 20:57

Ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]